SPONSOROI URHEILIJAA

Helpottamalla sponsoriprosessia Sponsoo mahdollistaa toimivan yhteistyön urheilijan kanssa jokaiselle yritykselle. Saat näkyvyyttä samalla kun tuet yhteisöäsi, paikallista tai globaalia.

REKISTERÖIDY

Kirjaudu ja vastaa muutamaan kysymykseen siitä keitä olette ja minkälaista urheilijaa etsitte.

SELAA

Sponsoo suodattaa teidän tarpeisiinne sopivat urheilijat selattavaksi. Voit muokata suodattimianne milloin vain.

KESKUSTELE

Ota yhteyttä potentiaalisiin urheilijoihin ja tarjoa heille sopimusta. Voit käyttää Sponsoon valmista pohjaa tai omaanne.

MIKSI?

Antaaksesi yrityksellesi kasvot. Valitkaa urheilija, joka sopii yrityksenne arvoihin ja tarinanne alkaa siitä. Erotutte kilpailijoistanne samalla, kun sinä ja tiimisi pääsette seuraamaan urheilijan kasvutarinaa yhdessä asiakkaidenne kanssa. Urheilijoiden intohimo ja motivaatio toimivat loistavina bränditarinoina yritykselle.

MITEN?

Taloudellinen tuki

Tarjoa taloudellista tukea kattaaksesi urheilijan kuluja, kuten kilpailumaksuja.

matkasponsorointi

Matkailualan yritykset voivat tarjota palveluitaan kilpailumatkojen ajaksi.

varustesponsorointi

Urheiluvälineyritykset voivat allekirjoittaa sopimuksen, joka hyödyttää molempia osapuolia varusteiden ja vaatetuksen kautta.

JOTAIN UUTTA

Tai ehkä yrityksesi voi tehdä jotain aivan uutta, jotain odottamatonta? Se asettaa teidät hyvään kilpailuasemaan.

FAQ

mikä on sponsoo ja miten se toimii?

Sponsoo on alusta, joka yhdistää urheilijat sponsoreiden kanssa profiilien ja suodattimien perusteella. Voitte valita valmiista sponsorointimahdollisuuksista tai keskustella urheilijan kanssa  tarkemmin juuri teille sopivasta sopimuksesta.

olenko jollain tavalla sidottu minulle suodatettuihin urheilijoihin?

Et ole sidottu sinulle esitettyihin urheilijoihin mitenkään. Näytetyt profiilit ovat vain suodatettuja hakutuloksia toiveistanne. Voitte muokata profiilianne ja suodattimianne milloin vain nähdäksenne eri hakutuloksia.

kuinka urheilijat suodatetaan?

Rekisteröityessä kerrot yrityksestäsi ja siitä mitä etsitte. Nämä tiedot toimivat suodattimina, kun katselette teille sopivia urheilijoita.

Onko sen käyttö maksutonta?

Sponsoon käyttö on sponsorille täysin maksutonta. Urhelijat maksavat palvelumaksun sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.